2021. 12. 01. Szerda Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Kék hírek

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

A járőrök 2021. október 19-én 17 óra 25 perckor Nógrádmegyer belterületén ellenőriztek egy tehergépkocsit és annak vezetőjét. A rendőrök a 19 éves sofőr igazoltatásakor megállapították, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel. Az intézkedés során kiderült az is, hogy a férfi ugyanezen a napon a délutáni órákban egy nógrádmegyeri nyitott ingatlan udvarára bement, ahol a tulajdonos távollétét kihasználta, és az ott parkoló nyitva hagyott gépjárművet a benne tartott indítókulccsal beindította és azzal elhajtott.

A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták a férfit. A hatóság tagjai a nógrádmegyeri lakossal szemben az engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt – őrizetbe vétele mellett - gyorsított bírósági eljárást kezdeményeztek.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Élet a vonal végén

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Mintha az övé lett volna

Vásárláskor a terminál jelezte, hogy lopott bankkártyával fizetne a vevő. A mezőtúri nyomozók elszámoltatták a feltételezett elkövetőt, aki beismerő vallomást tett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!