2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Zuglói gyilkosság: beismerte tettét

Elfogták a zuglói gyilkosság feltételezett tettesét. A 31 éves férfi a gyanú szerint a múlt héten, lakásában vert agyon egy 47 éves nőt. A munkanélküli elkövető egy laptopot és készpénzt vitt el az áldozatától.

Még hétfő délután is bűnjeleket kerestek a rendőrök a megölt zuglói nő lakásában. A gyilkosság idején egyik szomszéd sem volt otthon. A 47 éves áldozat munkanélküli volt, a kétszobás lakást bérelte. Nem barátkozott senkivel, egyedül élt, szülei és felnőtt fia rendszeresen látogatták.

A feltételezett gyilkos és az áldozat az interneten ismerkedett meg. A 31 éves férfi múlt csütörtökön ment fel a nőhöz, akinek holttestét pénteken találták meg. A lakást a tűzoltók törték fel, az áldozat fia riasztotta a hatóságokat, miután édesanyja nem nyitott ajtót. A gyanúsítotthoz hétvégén jutottak el a rendőrök.

– Felmerült H. Zoltán budapesti lakos neve mint lehetséges elkövető, akit a bűncselekmény felfedezését követő 47 órán belül egy jól megszervezett, megfigyeléssel kombinált akció keretében, az általunk ismertté vált tervezett menekülési útvonalán, menekülés közben fogtunk el. Elfogásakor nála volt egy táska, amiben gyakorlatilag az egész helyszín benne volt, legalábbis amire nekünk szükségünk volt: elkövetés eszköze, egyéb segédeszközök, illetve a bűncselekmény helyszínéről eltulajdonított tárgyak – tájékoztatott Sulányi Vilmos, a Budapesti Rendőr-főkapitányság alosztályvezetője.

Az anyagi gondokkal küzdő, szintén munkanélküli férfi egy laptopot és készpénzt rabolt el. A rendőröknek beismerő vallomást tett, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!