2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Belföld

Wintermantel Zsolt: Vesztes csatába küldte Karácsonyt a dollárbaloldal hadvezére

Wintermantel Zsolt szerint felháborító volt már az is, hogy az ország leggazdagabb városaként nem akarták befizetni ezt a hozzájárulást, hogy segítsék a szegényebb településeket.

  • Wintermantel Zsolt: Vesztes csatába küldte Karácsonyt a dollárbaloldal hadvezére

Vesztes csatába küldte Karácsony Gergelyt a dollárbaloldal hadvezére - így reagált a Fidesz arra, hogy a Fővárosi Törvényszék visszautasította a főpolgármester keresetét és Budapestnek be kell fizetnie a szolidaritási adót.

"Ma kiderült, hogy a Fővárosi Törvényszék nem fogadta be a keresetet, mert egyáltalán nem tartotta megalapozottnak, úgy tűnik, hogy Karácsony Gergely nem tudott megfelelni jelen állás szerint GYurcsány Ferenc elvárásainak. Bár most bejelentette, hogy fellebbezni fog, kíváncsian várjuk az eredményét. Magyarországon jogállam van, mindenki keresheti az igazát, ha az megalapozott" - fogalmazott Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője.

Fotó: MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!