2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Svenk 07:30

Belföld

Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely tartozik a válasszal, mit ígértek a külföldi kampánypénzekért cserébe

Karácsony Gergely főpolgármester a mai napig egy fontos válasszal tartozik a nyilvánosságnak arról, hogy mit ígértek a külföldi megrendelőknek a kampányfinanszírozásért cserébe - jelentette ki Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakciójának vezetője szerdán a Fővárosi Közgyűlésben.

  • Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely tartozik a válasszal, mit ígértek a külföldi kampánypénzekért cserébe

Wintermantel Zsolt napirend előtti felszólalásában azt mondta, 2022-ben történt valami, aminek nem lett volna szabad megtörténnie: kiderült, hogy amerikai és más forrásokból származó dollárokból és eurókból kampányolt a baloldal. Konszenzus volt 1990 óta a magyar politikai pártok között abban, hogy külföldi befolyásszerző csoportok pénzéből vagy ilyen csoportok nyomásának eleget téve belpolitikai, közhatalmi pozíciókra nem pályázik senki - emelte ki.

Wintermantel Zsolt azt mondta, tavaly nyilvánvalóvá vált, hogy ez megváltozott, és a baloldal külföldi pénzből kampányolt, olyan pénzből, amely "teljesen egyértelműen" Karácsony Gergelyhez köthető. "Mi az a nóta, amit Önök el akartak játszani külföldi megbízók megbízása érdekében a hatalom megszerzése esetén?" - kérdezte a politikus, aki azt is felvetette Karácsony Gergelynek, nem érzi-e úgy, hogy rendkívül kínos a hallgatása.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Donáth Anna is felháborodott a DK akcióján

Donáth Anna is felháborodott a DK akcióján

Donáth Anna szombaton közösségi oldalán reagált arra, hogy a Demokratikus Koalíció bejelentette, óriásplakát-kampányt indít, Gyurcsányék molinóin a miniszterelnök látható, előtte pedig nagy betűkkel azt írta a DK kampányosztálya: Isten? Haza? Pedofília!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!