2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:10

Belföld

Wintermantel Zsolt: Karácsony csődbe vitte Magyarország leggazdagabb települését

Karácsony Gergely csődbe vitte Magyarország leggazdagabb települését - jelentette ki Wintermantel Zsolt, a fővárosi Fidesz-KDNP frakcióvezetője a Facebook oldalán. A frakcióvezető hozzátette: a főpolgármester folyamatosan csak mellébeszél.

  • Wintermantel Zsolt: Karácsony csődbe vitte Magyarország leggazdagabb települését

A mai hírekben látott napvilágot az a levél, amelyet a főpolgármester-helyettes írt a pénzügyminiszternek, melyben bevallja, hogy a nyár végére elfogy Budapest pénze. Ez rekordteljesítmény, figyelembe véve azt, hogy több mint 200 milliárd forint tartalékkal vette át a várost, és az elmúlt négy évben több mint 200 milliárd forint többlet adóbevétele volt Karácsony Gergelynek. Összességében tehát több mint 400 milliárd forintból gazdálkodhatott, mégis elfogyasztották, felélték Budapest pénzét, adóbevételeit és tartalékát.

Fotó: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!