2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

„We Are The World” - magyar zenészek a békéért

Ábrahám Róbert műsorvezető-influenszer egy pártpolitikától mentes, a békéért kiálló tüntetést szervez az orosz-ukrán háború egy éves kitörése alkalmából. A médiaszemélyiség ennek apropóján kért fel hazai hírességeket, hogy énekeljék el közösen Michael Jackson és Lionel Richie közös számát.

  • „We Are The World” - magyar zenészek a békéért

A műsorvezető hétfőn töltötte fel YouTube-csatornájára az elkészült alkotást, amelyen többek között Király Linda, Curtis, Bebe, Hadas Alfréd, Bedy, Pély Barna, Szőcs Reni, Pribelszki Norbert és Julian is énekel - írja a Mandiner.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!