2022. 11. 30. Szerda András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Vona: A lemondással lezárult a Szávay-ügy

  • Vona: A lemondással lezárult a Szávay-ügy

A lemondással lezártnak tartja a Szávay-ügyet Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke is. A politikus úgy látja, párttársa azzal, hogy parlamenti mandátumáról is lemondott, minden elvárásnak eleget tett.

Szávay István azután kényszerült erre, hogy egy hangfelvétel szerint zsidózott és egy nő megverésével hencegett.

„Vállalhatatlannak tartom, ami történt, amit tett, de azt gondolom, hogy a következményeket vállalta. Lemondott előbb a tisztségeiről, aztán pedig magáról a parlamenti mandátumáról is, én azt gondolom, hogy ennél többet már nem kell tennie” – mondta a volt pártelnök.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!