2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Vizet ivott a buszon a hőségben, leszállította sofőr

Országos felháborodás kerekedett a miskolci esetből. Most az érintett közlekedési cég közleményben jelezte, hogy szerintük szabályosan járt el a busz vezetője, de megrovást is kapott, mert tiszteletlen volt az utasokkal.

  • Vizet ivott a buszon a hőségben, leszállította sofőr

20 percet állt az egyik miskolci helyi járat vasárnap, mert le akart szállítani egy családot a sofőr, miután egy lány vizet ivott a járaton. A vitának a rendőrség vetett véget.

A miskolci közlekedési vállalat működési szabályzata szerint azt lehet leszállítani a buszról, aki étkezés vagy ivás közben beszennyezi a járművet. Információink szerint ennek ellenére gyakran előfordul, hogy a város helyi járatain egyáltalán nem engedik a sofőrök és az ellenőrök még a PET-palackos víz fogyasztását sem.

Az eset azért keltett nagy felháborodást a közösségi médiában, mert a lány 30 fokos hőségben ivott a buszon.

A Miskolci Városi Közlekedési Zrt. egy közleményben reagált a bírálatokra: szerintük a sofőr a szabályzatnak megfelelően járt el, de mivel nem volt kellően udvarias az utasokkal ezért megrovást kapott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ki miatt szerepel gyengén a Fradi?

Ki miatt szerepel gyengén a Fradi?

Több mint egy hónapja nyeretlen a magyar labdarúgó-bajnokságban (NB I) a Ferencváros. Az új edző, Dejan Sztankovics először került hullámvölgybe, a szurkolókat pedig alaposan megosztja a szerb tréner.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Egyetért azzal, hogy politikai aktivistákat hívnak meg egyházi iskolákba?
David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!