2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Cirkusztestvérek

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Visszalépett az MSZP csepeli polgármester-jelöltje

Mesterházy Attila bukása után visszalépett a jelöltségtől az MSZP csepeli polgármester-jelöltje, a Csepel.info úgy tudja: Szenteczky János döntését azzal indokolta, hogy a balliberális összefogást akarja a kerületben elősegíteni.

A portál emlékeztet Szenteczkynek létkérdés, hogy az őszi önkormányzati választást megnyerje az MSZP, különben bíróság elé kell állnia. A szocialista politikust a többi között hűtlen kezeléssel gyanúsítják. Az egyik, ügyében folyó nyomozás adatai szerint a Csepeli Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgatójaként rászorulók helyett például a kerületi rendőrkapitánynak adott felújított bérlakást, amelyet később a piaci árnál olcsóbban megvásárolhatott. A csepeli MSZP-elnököt emiatt az ügy miatt 27 milliós hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!