2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Visszafizettethetik Sesztákkal a megnyert uniós fejlesztési pénzt

Vissza kell fizetnie a 2012-ben megnyert uniós fejlesztési pénzt Seszták Miklósnak, ha kiderül, hogy a nevéhez köthető King Kft. offshore cég.

A Miniszterelnökség azért indított utólagos ellenőrzést a fejlesztési miniszter vállalkozásánál, hogy tisztázza: átlátható hátterű-e a ciprusi-seychelle-szigeteki tulajdonú kft., amely uniós támogatásból valósított meg beruházást a fejlesztési miniszter autószalonjában. „2000 cégnek a vizsgálatát rendelte el a Miniszterelnökség, ezek a vizsgálatok folynak. Senki semmilyen kivétellel nem mentesülhet ez alól, akiről bebizonyosodik az, hogy offshore vállalkozásból kapott támogatást, amikor erre nem volt lehetőség, annak természetesen minden következményét vállalnia kell, a források visszafizetését is” – mondta Csepreghy Nándor helyettes államtitkár.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!