2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Belföld

Videóra vette 14 éves szomszédja szexuális zaklatásait

Őrizetbe vette a rendőrség azt a férfit, aki 14 éves szomszédjával fajtalankodott. A 47 éves tatai férfi a fiút egy éven keresztül zaklatta szexuálisan, találkozóikat pedig videóra vette.

A férfi azzal fenyegette a fiút, hogy nyilvánosságra hozza a felvételeket, ha beszélni mer a történtekről. A szülők többször is a gyanúsított felügyeletére bízták a 14 éves fiút. A házkutatás során a rendőrök lefoglalták a férfi laptopját, amelyen a felvételeket is megtalálták. A férfi a kihallgatás során tagadta, hogy bűncselekményt követett el. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

„Szexuális kényszerítés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya L. Attila ellen. A 42 éves tatai férfi a gyanú szerint 2013 novembere és 2014 márciusa között szexuális cselekményre kényszerített egy 14 éves fiút, aki vele egy lépcsőházban lakott. A gyanúsított a szexuális cselekményekről felvételeket is készített és azzal fenyegette meg a sértettet, hogy ha bárkinek beszél a történtekről, akkor a videókat és a képeket is nyilvánosságra hozza. Az eljárás során a rendőrség tanúkat is meghallgatott, többek között a sértett édesanyját is” – tájékoztatott Racsné Galambos Gréta, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Megműtötték Gulyás Gergelyt

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!