2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A Pál utcai fiúk

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Vesztegetéssel gyanúsítják – nem mond le

Nem mond le a vesztegetésgyanúba keveredett Hiszékeny Dezső.

A szocialista országgyűlési képviselő ártatlannak vallja magát, az ügyet politikai támadásnak tartja. Az egykori XIII. kerületi alpolgármester mentelmi jogának felfüggesztését tegnap kérte a Legfőbb Ügyészség, mivel a gyanú szerint Hiszékeny Dezső 5 millió forintot kért egy vállalkozótól, hogy átjátssza neki egy üzlethelyiség bérleti jogát. Hiszékeny Dezső az ATV-n azt mondta: nem emlékszik az ügyre, ezért magánnyomozásba kezd. „Korábban sem az ügyészség, sem a rendőrség, senki nem keresett meg semmilyen ügyben. Se tanúként, semmilyen formában nem hallgattak meg. Fogalmam nincs róla, hogy miről van szó, de kollégáimmal elkezdtünk nyomozni, mert kíváncsiak vagyunk. Hát zajlik ez a… hmmm… nyugodtan fogalmazhatunk úgy, hogy ez egy nyomozás. Őszintén szólva nem bízom az igazságszolgáltatás pártatlanságában, és azt tervezem, hogy kinyomozom, hogy miről van szó, és összeszedem azt, megpróbálom bebizonyítani, hogy ártatlan vagyok” – mondta az MSZP-s országgyűlési képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Gál Kinga: Háború vagy a béke, ez a választás tétje

Ha nem lesz változás Brüsszelben, akkor Európa belesodródik a háborúba. A háború vagy a béke a választás tétje június 9-én. Csak a béke a megoldás és a békére csak a Fidesz a garancia - jelentette ki a kormánypárt választási manifesztumára utalva Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!