2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Véget ért a Gyorskocsi utcai tüntetés

Véget ért a tüntetés a Gyorskocsi utcában, ahová a Fidesz Lendvay utcai székházától vonultak a magukat civilnek nevező szervezetek.

A kormánypárt megalakulásának 25. évfordulója alkalmából demonstráltak a székháznál. Az interneten lévő felhívás szerint a tüntetés a demokráciáért, az önkény ellen szerveződött. A résztvevőket a Fidesz egy óriási molinóval fogadta Békés ünnepet felirattal.


Beszédet mondott Kőszeg Ferenc, az SZDSZ, illetve Molnár Péter, a Fidesz egyik alapítója, de megjelent a rendezvényen az LMP képviselője, Schiffer András is. A tömeg a beszédek után vonult a Gyorskocsi utcához, hogy a márciusi székháztámadás miatti előállítások ellen tiltakozzanak. A legnagyobb kormánypárt korábban arra kérte Bajnai Gordont, hívja vissza katonáit az utcáról, mert Magyarország nem kér többet az erőszakos és a szélsőséges akciókból.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!