2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Belföld

Varga Judit volt férje a közösségi oldalán kritizál + videó

Varga Judit exférje – pártállástól függetlenül – élesen bírál médiumokat, újságírókat és politikusokat.

  • Varga Judit volt férje a közösségi oldalán kritizál + videó

Magyar Péter az ATV-t, a 444 hírportált, de Ceglédi Zoltán baloldali politikai elemzőt, Schiffer András volt LMP-s politikust, és Hont András publicistát is sértegette. Néhány napja pedig a HVG oknyomozó újságíróját nevezte propagandistának közösségi oldalán, amiért az egy rendőrségi jelentésről adott ki cikket, amelyben a volt igazságügyi miniszter és Magyar Péter között zajló heves családi vitáról ír.

Kacsoh Dániel, a Mandiner főszerkesztő-helyettese szerint most éppen azoknak megy neki, akik leginkább segíthették volna.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!