2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Varga: Bebizonyosodott, ki lehet kerülni a túlzottdeficit-eljárás alól

Bár sokan kételkedtek Magyarország sikerében, az elmúlt évek azt bizonyították, hogy önerőből, nemzetközi segítség nélkül is úrrá lehet lenni a válságon és ki lehet kerülni a túlzottdeficit-eljárás alól.

Erről a nemzetgazdasági miniszter beszélt Zalaegerszegen, a Zalaco Zrt. több mint egymilliárd forintból megépített új gyártóüzemének avatásán. A fejlesztés ötven új munkahelyet teremt. Varga Mihály hangsúlyozta: csak azok az országok tudnak talpon maradni, amelyekben a munka mindennek az alapja. Hozzátette: a magyar kormány is erre, valamint a fejlesztésekre, beruházásokra alapozza gazdaságpolitikáját.

„Magyarország legfontosabb kérdései, a jövő igazi kérdései ilyen helyeken dőlnek el: hogyan tudunk fejleszteni, hogyan tudunk beruházni, hogyan tudunk piacokat megszerezni, hogyan tudunk minél több honfitársunk számára munkalehetőséget biztosítani. Célunk változatlan: ennek a politikának, gazdaságpolitikának a megvalósítása, azoknak a szereplőknek a támogatása, akár önkormányzatokról, akár vállalkozásokról van szó, amelyek hisznek ennek a programnak a megvalósításában, és ennek a konkrét végrehajtását el tudják végezni” – mondta a nemzetgazdasági miniszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

Megvédte futsalbajnoki címét a Haladás

A Haladás megvédte címét a férfi futsal NB I-ben, miután a döntő negyedik mérkőzésén hétfőn 5-4-re győzött a kihívó Kecskemét otthonában, ezzel 3-1-re megnyerte a párharcot.
Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Vezércikk - Őrült ötlettel állt elő Manfred Weber + videó

Bevezényelnék a magyar fiatalokat a kötelező EU-s hadseregbe, aztán eldöntenék, hová küldjék őket bevetésre – Orbán Viktor nem hagyta szó nélkül Manfred Weber döbbenetes javaslatát, de a témáról a Vezércikk vendégei is elmondták a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Féltek a tatabányai étterem dolgozói Magyar Péter híveinek őrjöngése miatt + videó

Ismét botrányos jelenetek zajlottak Magyar Péter országjárása során. Ezúttal egy tatabányai étterem és kávézó előtt őrjöngtek a hívei. Öt aktivista szeretett volna a teraszon leülni, de - állításuk szerint - ezt a személyzet megtiltotta nekik, mert a Tisza Párt kitűzőjét viselték. Az étterem üzemeltetője szerint ez nem igaz, csupán annyi történt, hogy a teraszon lévő asztalok foglaltak voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!