2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Vágó akár főpolgármester-jelöltként is megmérettetné magát

A következő választásokon akár főpolgármester-jelöltként is megmérettetné magát Vágó István.

A volt televíziós műsorvezető a Magyar Narancsnak adott interjújában azt mondta: ősszel a kerületi politizálásban szeretne tapasztalatot szerezni. Politikai szerepvállalásáról szólva azt mondta: közszereplőként azt várják el tőle, hogy beleszóljon a politikába addig, amíg nem jön egy új, fiatal generáció.

Vágó István a baloldali kispártok közös jelöltjeként a XII. kerületben indul. Programjai között az is szerepel, hogy önkormányzati tulajdonba vegye a római katolikus egyház egyik telkét. Az ingatlanon a plébánia szeptember végétől közösségi házat épít. Vágó István viszont játszóházat létesítene rajta.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!