2024. 03. 05. Kedd Adorján, Adrián napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Vadai Orbánékra mutogat, amiért Hiesz György soron kívül oltatta be magát

Megdöbbentő, hogy egy városvezető nincs tisztában azzal, hogy milyen rend szerint lehet beadni az oltásokat - erről beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkár Magyarország Élőben című műsorunkban. Dömötör Csaba szerint súlyos politikai felelőtlenség Hiesz György tette. Eközben a Momentum is elítélte a városvezetőt: Fekete-Győr András szerint vállalhatatlan, hogy Hiesz soron kívül kapott vakcinát.

  • Vadai Orbánékra mutogat, amiért Hiesz György soron kívül oltatta be magát

Az idős gyöngyösi lakosokat féltette karácsonyi beszédében a város polgármestere, Hiesz György az év elején mégis soron kívül oltatta be magát a koronavírus-elleni vakcinával. A városvezető a 2019-es választáson a Momentum, a DK és az MSZP közös jelöltjeként mérettette meg magát. Az ellenzéki polgármester tettét most viszont a Momentum elnöke is elítélte.

A párt vezetője Híradónknak elfogadhatatlannak nevezte a gyöngyösi esetet.

Én ezt vállalhatatlannak tartom. Ausztriában amúgy követtek el politikusok ilyen súlyos hibát, nekünk van Gyöngyösön egy társadalmi megbízatású alpolgármesterünk, Kárpáti István személyében, én Istvánnal fel fogom venni a kapcsolatot, hogy érdeklődjek, hogy mi most a helyzet ezzel kapcsolatban

– nyilatkozta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke.

A HírTV megkereste a Momentum helyi alpolgármesterét, de Kárpáti István nem ítélte el az esetet. De nemcsak ő, hanem az MSZP is hallgatott a gyöngyösi polgármester ügyéről.

A Gyurcsány-párt alelnöke már a gyöngyösi polgármestert mentegette. Vadai Ágnes szerint a kormány oltási tervének hibájából oltathatta be magát Hiesz György.

Szerintem, ha lenne világos oltási terv - még egyszer mondom, azt nem tartom elfogadhatónak, ha valaki egyébként a meglévő oltási terven kívül így kap egy oltást, szerintem ez problémás, ezt ő maga is ezt mondta, hogy problémás -, kell egy világos terv, ahol megmondják, hogy tisztelt Rónai Egon, tisztelt Vadai Ágnes akkor Önt várhatóan ezen a napon, ebben az órában, ezen a helyen fogjuk beoltani

– mondta Vadai Ágnes az ATV stúdiójában.

Megdöbbentő, hogy egy városvezető nincs tisztában azzal, hogy milyen rend szerint lehet beadni az oltásokat - jelentette ki a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkár Magyarország élőben című műsorunkban.

Dömötör Csaba hozzátette: súlyos politikai felelőtlenség Hiesz György tette.

HírTV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

Megalakult a stratégiai tanácsadó testület

A testület célja, hogy elemzésekkel és tanácsokkal segítse a kormány és a miniszterelnök munkáját a kormányzás egyes területeinek stratégiai szempontból történő áttekintésével. A testület elnöke Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!