2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:30

Belföld

Elismerte Gyöngyös baloldali polgármestere, hogy beoltatta magát

Elismerte Gyöngyös baloldali polgármestere, hogy év elején bár nem volt jogosult, de megkapta a koronavírus elleni védőoltást. Hiesz György azzal védekezett, hogy nem ismerte az oltásra vonatkozó protokollt. A baloldali politikus tettéért bocsánatot kért, később azonban az egészségügyi szakemberekre hárította a felelősséget. Azt mondta, hogy ők értesítették arról, hogy maradt oltóanyag. A polgármester elismerte azt is, hogy még az oltásra sem regisztrált.

  • Elismerte Gyöngyös baloldali polgármestere, hogy beoltatta magát

Ellenzéki politikusok is elítélik a gyöngyösi polgármester tettét

Több ellenzéki politikus is elítélte, hogy Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármestere soron kívül oltatta be magát. A Párbeszéd, a Lehet Más a Politika és a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselői szerint is elfogadhatatlan a polgármester tette.

Gyöngyös kormánypárti országgyűlési képviselője pedig azt mondta: a védekezésért felelős városvezetőként a veszélyeztetett korosztály tagjainak kellett volna átadnia a lehetőséget.

Az MSZP egyelőre hallgat a gyöngyösi polgármester ügyéről. Az oltásokat többször is kifogásoló Demokratikus Koalíció is vár a véleménynyilvánítással.

A Párbeszéd országgyűlési képviselője , Tordai Bence szerint azonban nem elfogadható Hiesz György tette.

Az LMP pedig élesen elítélte azt, hogy a gyöngyösi polgármester jogszerűtlenül kapta meg a vakcinát. Keresztes László Lóránt szerint nem szabad visszaélni a befolyással.

A Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője szerint azzal, hogy Hiesz György másokat megelőzve kapott oltást, másokat is veszélyeztetett.

A Fidesz országgyűlési képviselője szerint a polgármesternek, aki Gyöngyösön felelős a védekezésért, tudnia kellett volna, hogy jogosulatlanul él és él vissza, a számára felajánlott lehetőséggel.

Horváth László hangsúlyozta: Hiesz Györgynek a veszélyeztetett korosztály tagjainak kellett volna átadnia az oltás lehetőségét. A politikus hozzátette: ha a baloldal vizsgálóbizottságot akar, ezt az ügyet kellene ellenőriznie.

Kapcsolódó cikkünk:
Jogosulatlanul kaphatott oltást Gyöngyös baloldali polgármestere

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!