2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Belföld

Váci Fidesz-KDNP: propaganda helyett online környezetvédelmi adatokat a városi honlapra + videó

Több levegőminőség mérő eszköz felszerelését kéri (az ellenzéki vezetésű váci önkormányzattól) a városi Fidesz-KDNP.

  • Váci Fidesz-KDNP: propaganda helyett online környezetvédelmi adatokat a városi honlapra + videó

A két párt szerint: az elmúlt napokban Matkovich Ilona polgármester ellenőrizhetetlen információkat osztott meg közösségi oldalán a váci levegő minőségéről. 

Imre Zsolt, a Fidesz-KDNP polgármester jelöltje azt mondta: az önkormányzat az elmúlt négy évben semmit sem tett azért, hogy Vác környezetvédelmi mutatói javuljanak,, így fontos lenne, hogy ne közöljenek olyan adatokat, amelyeket nem tudnak akkreditált mérésekkel alátámasztani.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!