2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Belföld

Üzenet Pankotai Lilinek

Érjen meg a személyisége és nőjön föl ahhoz a szerephez, amit betölteni kíván - így reagált a Magyar Nemzeti Médiaszövetség arra, hogy Pankotai Lili úgy hergelt a Hír Televízió ellen, hogy közben csatornánkat összetévesztette a köztévével. Toót-Holló Tamás szerint a fiatal aktivistának a vitakultúrában is fejlődnie kell még. A trágárkodó kijelentéseivel a tanártüntetések szószólójává vált aktivista a pénteki tüntetésen a HírTV stábját provokálta.

  • Üzenet Pankotai Lilinek

A Hír Televízió ellen uszított a tanártüntetéseken hírnevet szerző Pankotai Lili. A baloldali politikai aktivista miközben szabad médiát követelt, ő maga nem volt hajlandó válaszolni egyetlen kérdésünkre sem.

Ezt követően a Budai Várban már a stábunkat akadályozta a munkavégzésben.

Onnantól kezdve nem tudtunk interjúzni, nem tudtunk semmit csinálni, folyamatosan az arcunkba dudált a megafonjával, hangoskodott, tehát lényegében a munkavégzés az lehetetlenné vált

mondta el Méhész András riporter.

Pankotai Lilinek is be kellene tartania a vitakultúra szabályait - reagált a Magyar Nemzeti Médiaszövetség elnöke. Toót-Holló Tamás szerint

a fiatal aktivistának az ismereteit is növelnie kellene, hiszen alapvető dolgokkal sincs tisztában.

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség közleményben reagált az eseményre. A többi között azt írták: sajnálatos az a tény, hogy a médiaviszonyokban való teljes járatlanság jelenleg egyáltalán nem képezi akadályát a média nyilvános kritikájának.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

Újabb fordulat történt Magyar Péter botrányos ügyében + videó

A Központi Nyomozó Főügyészségre került át a rendőrségtől Magyar Péter ügye. Péntek hajnalban a Budapesti Rendőr-főkapitányságra érkezett bejelentés, miután a Ripost információi szerint Magyar Péter elvette az őt videózó egyik vendég telefonját egy szórakozóhelyen, majd a Dunába dobta azt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!