2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Újabb top50-es rendőrkézen - tizennyolc bűncselekmény miatt körözték

Tíz év bujkálás után, 2021. július 1-jén az Egyesült Királyságban fogták el a hosszú bűnlajstrommal rendelkező férfit, aki a rendőrség TOP-50-es körözési listáján szerepelt.

  • Újabb top50-es rendőrkézen - tizennyolc bűncselekmény miatt körözték

F. István Lajost összesen 18 - 1996 és 2008 között elkövetett - bűncselekmény miatt körözték, amikkel összefüggésben 6 és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítélték. Bűnlajstromán szerepel rablás, önbíráskodás, kábítószerrel visszaélés, csalás és közokirat-hamisítás.

A körözött az ítélethirdetést követően szökött meg a rá kiszabott büntetés elől, és feltehetően magyar okmányait külföldire cserélve bujkált. Az elfogásra a büntetés elévülése előtt egy évvel került sor.

A KR Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály munkatársainak - rendőri együttműködés keretében -, a célkörözési szakegységek európai hálózatán (ENFAST) keresztül sikerült külföldi kollégáik révén a szökésben lévőt kézre keríteni.

F. István Lajos jelenleg őrizetben van, kiadatásáról és hazaszállításáról a későbbiekben döntenek.

 

 Police.hu

Kép:police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!