2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Újabb tízmilliós bírságot szabott ki a Közbeszerzési Hatóság Pikóékra

Tovább folytatódik a menzabotrány Józsefvárosban - jelentette ki a Fidesz nyolcadik kerületi önkormányzati képviselője. Szilágyi Demeter emlékeztetett, hogy a Közbeszerzési Hatóság újabb tízmillió forintos bírságot szabott ki a baloldali Pikó András vezette önkormányzatra. Józsefváros májusban megszüntette az érvényes szerződéssel rendelkező közétkeztető cég szerződését, a feladatokat pedig egy más profillal rendelkező szervezetnek adta át. Az ügylet miatt már akkor is ötven millió forintnyi bírságot kellett kifizetni az önkormányzatnak.

  • Újabb tízmilliós bírságot szabott ki a Közbeszerzési Hatóság Pikóékra

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!