2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Újabb sokkoló videó! Így kezdődött a reggel az Aurora utcában

Egyre elkeseredettebbek a VIII. kerületben élők, akiknek nap mint nap le kell küzdeniük az undort a lakóhelyüket belengő bűz és a mocsok miatt.

  • Újabb sokkoló videó! Így kezdődött a reggel az Aurora utcában

Józsefvárosban szinte állandósult a közbiztonsági és tisztasági probléma, és nagyon úgy tűnik, a kerület polgármestere nemhogy nem tesz ellene, inkább még tetőzi a lakók helyzetét. Az elmúlt két évben a VIII. kerület már nemcsak a drogosok, hanem a hajléktalanok és alkoholisták tanyája is lett…

Most egy elkeseredett lakó készítette egy videót, amivel szerette volna megmutatni, hogy telnek a mindennapjaik az Auróra utcában.

Az Otthonunk, Józsefváros Facebook-oldalára feltöltött kisfilm bizonyítja, mindegy, hogy hétvége van, vagy sok ember számára munkanap, a hajléktalanok zsákszámra hordják az ottani üvegvisszaváltóhoz a „zsákmányukat”.

Elkeseredettek a lakók

Korábban a Metropol már megmutatta több cikkben is, hogyan züllik le újra a hírhedt „Nyóckerré” Pikó András irányítása alatt a kerület, most pedig egy újabb problémás környék lakói keresték fel a szerkesztőségünket. Az ott élők szerint a II. János Pál pápa tér melletti Auróra utca állapota leírhatatlanul elkeserítő. Az utcát elálló csövesek, az elviselhetetlen bűz, a hangoskodó fiatalok és a hozzájuk kapcsolódó utcai vizelés mostanra általános problémát jelent, ami ellen a lakókon kívül úgy tűnik, nem tesz senki semmit.

Nem jobb a helyzet a Blaha Lujza téren sem

Pénteken a Gettónapló Facebook-oldalán mutatták meg, hogy hajléktalanok leptek el a Blaha Lujza tér parkját, ahol szinte mozdulni sem lehet a nem éppen szimpatikus kinézetű emberektől.

A bejegyzést megosztották az Otthonunk, Józsefváros oldalán is, ahol több hozzászóló is elkeseredettségének adott hangot.

„Atya úr isten ez már végzet game over Budapest” – írta egy kommentelő.

 

Metropol

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Hornung Ágnes: Családbarát intézkedések erősítik az apa-gyermek kapcsolatot

Magyarország kormánya számos intézkedéssel erősíti az apák szerepét a családokban, mivel aktív jelenlétük a gyermekek fejlődésére, érzelmi jólétére, valamint a családok harmonikus működésére is pozitívan hat - írta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!