2024. 10. 02. Szerda Petra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Újabb nő tálalt ki Magyar Péterről, akivel a politikus szintén erőszakoskodott + videó

A nő azt állítja, hogy a EP-képviselő erőszakoskodott vele. Az áldozat, az interjúban elmesélte, mit élt át a baloldal új vezéralakja mellett.

  • Újabb nő tálalt ki Magyar Péterről, akivel a politikus szintén erőszakoskodott + videó

A XXI. század intézet vezető elemzője szerint nem meglepő, hogy újabb érintettek jelentkeztek, hisz a szórakozóhelyi botrány gyakorlatilag felbátoríthatja azokat a nőket, akikkel Magyar Péter korábban erőszakosan viselkedett.

A Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő a Tisza Párt alelnökének, akivel állítása szerint szintén erőszakoskodott a politikus. A Tv2 hírműsora megtalálta a poszt íróját, aki a Tényeknek exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar Péter mellett.

Elmondása szerint egy társkereső oldalon ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. A gyanútlan hölgyeket luxuséletet kínálva és jachtozós képekkel kábította.

Az interjúban elárulta, hogy a személyes találkozóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar Péter kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett. A nő visszautasította Magyar szexuális ajánlatát.

A sikertelen hódítás után Magyar Péter fenyegetni kezdte, és felszólította, hogy töröljön ki minden bizonyítékot az ismerkedésükről, különben bosszút áll rajta. Ám a nő elmondása szerint, nem tett eleget a politikus kérésének, néhányat ugyanis megőrzött.

A magát Laurának nevező áldozat fontosnak érezte, hogy kamerák elé álljon, miután hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gulácsi maga kérte, hogy kimaradjon a keretből

Gulácsi maga kérte, hogy kimaradjon a keretből

Jelenleg csak klubcsapatára szeretne fókuszálni Gulácsi Péter, az RB Leipzig 58-szoros magyar labdarúgó-válogatott kapusa, aki maga kérte Marco Rossi szövetségi kapitánytól, hogy tekintsen el játékától az idei további találkozókon.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Szükség lehet a Nyugat beavatkozására az izraeli helyzet megoldásához?
Kiadós eső várható

Kiadós eső várható

Vas, Veszprém és Komárom-Esztergom vármegyében egy nap alatt több mint 30 milliméter csapadék hullhat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!