2024. 10. 01. Kedd Malvin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:10

Belföld

Hatalmas második világháborús bombát találtak Ferencvárosban

Rendőrségi bejelentés érkezett a Magyar Honvédség tűzszerész ügyeletére, miszerint Budapest IX. kerületében, a Soroksári utat átszelő vasúti összekötő híd töltésének bontásakor feltételezett robbanótestre bukkantak az ott dolgozó munkások - számolt be a MH 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezred a közösségi oldalán.

  • Hatalmas második világháborús bombát találtak Ferencvárosban

A helyszínen a tűzszerész járőr parancsnoka megállapította, hogy egy második világháborús, 1 tonna össztömegű, amerikai gyártmányú légibomba került elő.

A robbanóeszköz biztonságos elszállításához annak helyszíni hatástalanítása szükséges, amelyet tervezetten október 5-én, szombaton, a délelőtti órákban hajtanak végre a katonák.

Fotó forrása: Facebook.com/tuzszereszhadihajo 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A Tisza Párt az 56-os lyukas zászlót választotta jelképének + videó

A Tisza Párt az 56-os lyukas zászlót választotta jelképének + videó

Lyukas zászló lett a TISZA Párt jelképe. Deutsch Tamás pedig az összes EP-képviselőnek levelet írt Magyar Péter Ötkertes botrányáról. A Napi Aktuálisban Nagy Attila Tibor politikai elemző és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője vitatkoztak közéleti témákról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Megérkezett a Városházára Miskolc új polgármestere + videó

Megérkezett a Városházára Miskolc új polgármestere + videó

Veres Pál leköszönő polgármester átadta Miskolc vezetését Tóth-Szántai Józsefnek. § Az új polgármester szerint sok munkára van szükség, mert be kell váltani a miskolciaknak tett ígéreteket: a barlang-fürdő helyreállítása pedig az első a feladatok között.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!