2023. 12. 11. Hétfő Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Az olasz futball magyar mesterei

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Újabb közvécét létesít Józsefváros a lakók megkérdezése nélkül

Nem tetszik a helyieknek, hogy Karácsony Gergely a megkérdezésük nélkül építtet újabb nyilvános WC-t, ezúttal a II. János Pál pápa téren.

  • Újabb közvécét létesít Józsefváros a lakók megkérdezése nélkül

A lakók attól tartanak, hogy ugyanúgy, mint a Blaha Lujza téren: a közvécé prostituált, és hajléktalanközponttá válik majd.

2019-ben megígértük, hogy a korrupt rendszer felszámolásával egy igazságos és őszinte városvezetést fogunk létrehozni. Olyan amelyik képes a lakosokkal közösen meghozott döntésekkel saját erőből fejleszteni Józsefvárost.

- Ezt hangoztatta még az év elején Józsefváros polgármestere. Pikó András ennek ellenére úgy indította el egy köztéri vécé építését a II. János Pál pápa téren, hogy a helyiek mit sem tudnak a tervről.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!