2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Újabb kilépés a Jobbikból

Szétesőben a Jobbik, egyre többen hagyják ott a pártot. Legújabban a debreceni elnök, Bogdán Szabolcs jelentette be, hogy a Jobbikon belüli bolsevik típusú leszámolások és a nemzeti értékelvű politizálás teljes feladása miatt a jövőben nem tud együtt dolgozni Jakab Péter vezette elnökséggel. A debreceni elnök mellett 5 helyi jobbikos is a kilépés mellett döntött. Korábban a Jobbik vezető politikusai közül Bencsik János és Szávay István is kiléptek a pártból. Továbbá távozott Lokody Levente, az erdélyi Maros megyei alapszervezet vezetője is. Szerinte ugyanis az új elnök, Jakab Péter mostantól a baloldali pártokkal való szövetségkötés érdekében nem tart igényt nemzetpolitikára.

  • Újabb kilépés a Jobbikból

 

 

A szervezet Maros megyei alapszervezete is mától megszűnt létezni a bajtársak egyhangú határozatának köszönhetően. Szomorú az, hogy Erdélyben egyetlen egy alapszervezete sem maradt a Jobbiknak

- írta a politikus a Facebook-oldalán.

Lokody kilépését azzal indokolta, hogy a Jobbik mostanra szégyelli a jobboldaliságát, ezért nem tudja támogatni.

Felidézte: az új elnök, Jakab Péter szerint mostantól nincs szükség nemzetpolitikai és emlékezetpolitikai értékrendű témákra, mert ezek megosztók, és akadályozhatják a baloldali szavazóbázisnak való megfelelést.

Hír TV

KAPCSOLÓDÓ: 

Kilépett a Jobbikból Szávay István

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Marine Le Pen kész együttműködni Giorgia Melonival + videó

Minden korábban mértnél nagyobb arányban, már 17 százalékkal vezet a Marine Le Pen nevével fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés Emmauel Macron elnök liberális pártja előtt Franciaországban. A Híradóban Lille-ből kapcsoltuk tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!