2024. 04. 21. Vasárnap Konrád napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Belföld

Újabb kilátót adtak át a közjóléti program keretében

Újabb kilátót adtak át Veszprém megyében. A Fekete István nevét viselő kilátóhoz egy nyolcállomásos tanösvény is kapcsolódik.

Az átadón részt vett Tengerdi Győző is, aki beszédében hangsúlyozta: a közjóléti program keretében eddig 750 millió forintból fejlesztették a környék kilátóit, kerékpárútjait és tanösvényeit. A Veszprémi Erdőgazdaság vezérigazgatója kiemelte: további 600 millió forintból egy zöldcentrumot is létrehoznak. A beruházás várhatóan 2015-ben fejeződik be.

– Az idei közjóléti tervünk mintegy 800-840 milliós kerettel rendelkezik, ebből 240 millió forint egy kilátóépítési terv és az ahhoz kapcsolódó tanösvények. A négy kilátó, amit idén terveztünk, úgy kerültek elhelyezésre az üzemi területünkön, hogy hálózatba tudjuk kötni őket, hiszen rendszerben gondolkodunk – mondta Tengerdi Győző.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!