2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Új lendületet adnának a kerületnek

Együttműködési megállapodást kötött a Civil Összefogás Fórum a Fidesz–KDNP XII. kerületi polgármesterjelöltjével, Bagdy Gáborral.

A CÖF alapítója, Csizmadia Gábor hangsúlyozta: nemcsak a fővárosban, hanem az ország minden településének felajánlják segítségüket. A szerződéskötések célja, hogy a döntések helyben szülessenek a civilek ajánlásainak figyelembe vételével. Ehhez pedig olyan polgármesterekre van szükség, akik a szakmai szempontok mérlegelése után a közjót képviselik.

„A célom az, hogy új lendületet adjunk a kerületnek, újuljon meg a kerület, és ennek a megújulásnak az irányát, szándékait, nagy mértékben segítheti a civilek információja, akik tudják, hogy itt helyben mik a problémák és melyek megoldására van szükség” – mondta el Bagdy Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Magyarország zázlóshajóvá vált + videó

Magyarország zázlóshajóvá vált + videó

Szijjártó Péter rámutatott: "Az itt dolgozók száma meghaladta a százezret, ami azt jelenti, hogy öt éven belül megduplázódott, az elmúlt öt év alatt megduplázódott, az üzleti szolgáltató központban dolgozó magyar emberek száma."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!