2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Új fejezet nyílik a magyar–azeri kapcsolatokban

Új fejezet nyílik a magyar–azeri kapcsolatokban azzal, hogy a legtiszteletreméltóbb szolgálatot folytató magyar szerzetesközösség jelentős azeri pénzügyi támogatásban részesül – mondta a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára.

Szijjártó Péter a Hejdar Alijev Alapítvány képviselőjével közösen rakta le a Vakok Batthyány László Gyermekotthona új épületrészének alapkövét. Az azeriek 800 ezer euróval járulnak hozzá az építkezéshez. Az új szárnyban hatvan sérült embert tudnak majd elhelyezni.

– A mai naptól a magyar–azeri kapcsolatok nemcsak a kölcsönös és közös érdekek mentén szerveződnek, hanem a szolidaritás, a barátság és az emberségesség mentén fogjuk innentől kezdve szervezni a magyar–azeri kétoldalú kapcsolatokat – mondta Szijjártó Péter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!