2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Belföld

Túl meleg a Duna, életbe lépett az intézkedési terv a Paksi Atomerőműben

Túl meleg a Duna, életbe lépett az intézkedési terv a Paksi Atomerőműben. Többek közt erről is beszélt Kovács Antal az erőmű kommunikációs vezetője a Hír Tv-nek. Hozzátette - aggodalomra semmi ok, a szakemberek urai a helyzetnek. A hagyományos, fosszilis és nukleáris erőművek jelentős részét ugyanis a folyók vizével hűtik, már amíg van belőle elég, és nem melegszik a kritikus szint fölé. Bár a kilátások az elmúlt napokban némileg javultak, nagy vízszintemelkedésre továbbra sem lehet számítani.

  • Túl meleg a Duna, életbe lépett az intézkedési terv a Paksi Atomerőműben

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!