2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Belföld

Trójai faló – segítőjének hitte, de még ő is meglopta

A józsefvárosi rendőrök keresik a tolvajt.

  • Trójai faló – segítőjének hitte, de még ő is meglopta

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080/1527/2021. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. május 24-én 1 és 3 óra közötti időben a VII. kerületi Rákóczi út és Teréz körút sarkán egy fiatalember szólított meg egy férfit azért, hogy kölcsönkérje annak mobiltelefonját. A férfi átadta a készüléket, a fiatalabb azonban a telefonnal együtt az aluljáróba szaladt.

A meglopott férfi segítségére ekkor egy másik férfi sietett, aki elmondta, hogy jól látta az esetet és felajánlotta, hogy segít megkeresni a tolvajt. Az önjelölt szemtanút a férfi ez után a VIII. kerületi otthonába invitálta, hogy megkávézzanak, a lakásra érve azonban „jóakarója” ellopta annak laptopját és az ahhoz tartozó táskát is.

A laptopot ellopó férfiről felvétel készült.

police.hu

Kép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!