2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Továbbra sincs következménye a kispesti korrupciós botránynak

Eltelt egy év azóta, hogy napvilágot láttak a kispesti korrupcióról szóló kép és hangfelvételek, de a baloldalon azóta sem volt ennek semmi következménye - mondta Dódity Gabriella kispesti fideszes önkormányzati képviselő híradónknak. A politikus hangsúlyozta: annak ellenére nincs következmény, hogy a történtek olyan súlyosak, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda és a NAV is vizsgálatot indított miattuk. Kiemelte: a kispesti korrupcióellenes vizsgáló bizottság eddigi tevékenysége mind visszapattant a Gajda Péter-féle városvezetésről. Hozzátette, hogy a Hír TV-nek nyilatkozó bennfentes tanú vallomása sem ébresztette rá őket, hogy ideje lemondaniuk.

  • Továbbra sincs következménye a kispesti korrupciós botránynak

A kispesti jéghegy

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kár temetni a V4-et + videó

Kár temetni a V4-et + videó

Az Ukrajna támogatásával kapcsolatos vélemény-különbségek ellenére is van értelme és jövője a visegrádi együttműködésnek - jelentette ki Orbán Viktor a V4-ek csúcstalálkozója után.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!