2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:10

Belföld

Továbbra sincs következménye a kispesti korrupciós botránynak

Eltelt egy év azóta, hogy napvilágot láttak a kispesti korrupcióról szóló kép és hangfelvételek, de a baloldalon azóta sem volt ennek semmi következménye - mondta Dódity Gabriella kispesti fideszes önkormányzati képviselő híradónknak. A politikus hangsúlyozta: annak ellenére nincs következmény, hogy a történtek olyan súlyosak, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda és a NAV is vizsgálatot indított miattuk. Kiemelte: a kispesti korrupcióellenes vizsgáló bizottság eddigi tevékenysége mind visszapattant a Gajda Péter-féle városvezetésről. Hozzátette, hogy a Hír TV-nek nyilatkozó bennfentes tanú vallomása sem ébresztette rá őket, hogy ideje lemondaniuk.

  • Továbbra sincs következménye a kispesti korrupciós botránynak

A kispesti jéghegy

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!