2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Hírek

Következik:

Radar 17:10

Belföld

Továbbra is szabadlábon a gyilkossággal vádolt exfocista

Továbbra is szabadlábon védekezhet az egykori kaposvári labdarúgó, aki a vádirat szerint 2012 májusában megölte főbérlőjét.

Az ügyészség ugyan kezdeményezte előzetes letartóztatását a szökés, elrejtőzés veszélye miatt, de a Pécsi Ítélőtábla ezt elutasította. A 46 éves férfit első fokon már felmentették, mert a bíróság szerint szabálytalanul vettek tőle DNS-mintát. A másodfok azonban új eljárás lefolytatására utasította a Kaposvári Törvényszéket. Ítélet októberben várható az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!