2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Törvénytelenségek a Jobbik, a DK és a Párbeszéd alapítványainál

Lényeges törvénysértéseket talált az ÁSZ a Jobbik, a DK és a Párbeszéd alapítványainál. Az Állami Számvevőszék szerint az átláthatósággal és a törvényességgel volt leginkább baj.

  • Törvénytelenségek a Jobbik, a DK és a Párbeszéd alapítványainál

A Jobbik Magyarországért Mozgalom alapította Jobbik Magyarországért Alapítvány, a Párbeszéd Magyarországért Párt által létre-hozott Megújuló Magyarországért Alapítvány, valamint a Demokratikus Koalíció által létre-hozott Új Köztársaságért Alapítvány a 2019-2020-as évekre nem biztosította a törvényes, és átlátható, a közpénzekkel való felelős gazdálkodást, a közpénzek felhasználásának elszámoltat-hatóságát sem a párttagok, sem a többi állampolgár számára.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!