2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Belföld

Toklász támadja a kutyákat a fővárosban

Egyre komolyabb gondokat okoznak a fővárosban az elhanyagolt területek. Sok kutyatulajdonos panaszkodik, mert a füves területeken gyakori, veszélyes toklász akár meg is ölheti kedvencüket.

  • Toklász támadja a kutyákat a fővárosban

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az új Gripenek vásárlásával a márkahűségüket is bizonyították a magyarok

Az új Gripenek vásárlásával a márkahűségüket is bizonyították a magyarok

Újabb korszerű, Jas 39 Gripen szuperszonikus repülőgéppel erősödik a magyar légierő, amely bevethető elfogó vadászként, alkalmas földi csapásmérésre és felderítő feladatokra is. Az első hazai beszerzés előtt sokan úgy vélték, az amerikaiak által kínált F–16-osok alkalmasabbak lennének az ország védelmére, mint az akkor még „szárnyukat bontogató” Gripenek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!