2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Tóbiás kirúgná Falus videós ötletgazdáját

Nem kommentálja a vödrös videó miatt őt ért baloldali bírálatokat Falus Ferenc. Az MSZP elnöke viszont elmondta véleményét a kisfilmről. Tóbiás József azt reméli, hogy az ötletgazda már nem ad tanácsokat a baloldali főpolgármester-jelöltnek. Tarlós István kihívója mellé tapasztalt kampányszakembereket állítottak, hogy az ő segítségükkel elkerülje az újabb baklövéseket.

Nem a hideg zuhanytól, hanem az esőtől és a sajtótól védte magát Falus Ferenc és a baloldal VII. kerületi kampánycsapata. Az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje egy 2011-ben bezárt iskola előtt azt ígérte, hogy ha a baloldal győz a fővárosban, több pénz jut tehetséggondozásra. A részletekről hallgat a volt tiszti főorvos, ahogy hallgat a hetekkel ezelőtt beharangozott főpolgármesteri programjáról is.

Falus Ferenc: Azt gondolom, hogy pénteken el fog érkezni a kellő időpont, hogyha az időjárás is engedi.
Riporter: Van pénz a kampányára?
Falus Ferenc: Több mint amennyit Ön gondol.

Falus Ferenc azt mondta, hogy kampányának költségeit az őt támogató pártok arányosan állják, az MSZP, a Demokratikus Koalíció és az Együtt–PM Szövetség egyharmad-egyharmad arányban osztozik az akár több tíz milliós kiadáson.

Falus Ferenc ma már hallgat a baloldalon is kínosnak minősített jeges vödrös mutatványról és az arról készített házi videóról. Az MSZP elnökének viszont elmondta a véleményét. „Biztos vagyok benne, hogy ha, nagyon remélem, hogy az, aki az ötlet adója volt, az már nem dolgozik Falus Ferenc mellett” – jelentette ki Tóbiás József, az MSZP elnöke.

A Falus Ferencet jelölő Együtt–PM Szövetség társelnöke elismerte, hogy a volt tiszti főorvos eddigi kampányából a vödrös videó maradt meg leginkább az emberekben. Szigetvári Viktor azt mondta a Hír TV Versus című műsorában, hogy tanultak a hibából, és profi kampánystábot állítottak a főpolgármester-jelölt mellé. „Ez egy rossz, elhibázott dolog volt, miközben én értettem mögötte Falus Ferenc személyét ismerve, hogy rossz szándék őt nem vezette, de tovább kell lendülni ezen, mert nem ez a kampányának az iránya” – mondta Szigetvári Viktor.

Az eredetileg politikamentes vödrös kampány Amerikából indult, a résztvevők egy idegsorvadással járó betegségre hívták fel vele a figyelmet. A vödrös videóval közel egy időben Falus Ferenc egy interjúban lóhoz hasonlította magát, majd azonnal hozzátette, hogy a lovat nagyon unalmas és buta állatnak tartja.

Mégsem sértett szabályt Horváth Gyula

Mégsem sértett kampányszabályokat Csepelen a baloldal polgármesterjelöltje, Horváth Gyula, aki Falus Ferenc társaságában korteskedett egy rendelőben. A Fővárosi Választási Bizottság felülbírálta a XXI. kerületi választási bizottság határozatát. A másodfokú döntés szerint a helyi választási bizottság tévedett, amikor a szakrendelőt állami hatóság elhelyezésére szolgáló épületnek minősítette, mert az egészségügyi szolgáltató nem hatóság, ezért az épületben nem volt tilos kampányolni. A Fővárosi Választási Bizottság határozata a bíróságon megtámadható.

Biztosan elhagyják a Jókai utcát

A párt szerkezeti átalakítása és nem pénzügyi gondok állnak az MSZP költözése mögött – legalábbis ezt állítja a szocialisták elnöke. Bővebben>>>

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!