2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 22:45

Belföld

Többször rálőtt a TEK-esekre az őrjöngő terézvárosi férfi

Többször is rálőtt a rendőrökre az a férfi, akit június 18-án fogtak el a rendőrök egy belvárosi társasházban, miután fegyvert fogott az egyik szomszédjára, majd elbarikádozta magát a lakásában. G. Krisztián ellen két eljárás is folyik.

  • Többször rálőtt a TEK-esekre az őrjöngő terézvárosi férfi

Akciófilmbe illő jelenet játszódott le június 18-án Budapesten, a VI. kerületi Bajnok utca egyik társasházában, ahol az egyik lakó, a 42 éves G. Krisztián fegyvert fogott egy szomszédjára. Miután a rendőrök nagy erőkkel kivonultak a helyszínre, a férfi elbarikádozta magát a lakásában. A Bors most megszerezte a férfi elfogásáról készült felvételt, amin látható, hogy

KRISZTIÁN TÖBBSZÖR IS RÁLŐTT A TEK-ESEKRE.

A szomszédok nem bánják, hogy elvitték a rendőrök

A lap úgy tudja, hogy a terrorelhárítás munkatársai ezt megelőzően még egy telefont is beadtak neki, hogy tudjanak vele kommunikálni, de az őrjöngő Krisztián szinte rögtön kihajította az udvarra a készüléket. A TEK-esek azt is hiába kérték, hogy feltett kezekkel és fegyvertelenül jöjjön ki a lakásból. A 42 éves férfi ehelyett kilépett az ajtón, fegyverrel a kezében, és a körfolyosós gangról többször is rálőtt TEK embereire.

A cikk szerint a rendőrök ennek ellenére sem használtak fegyvert ellene, e nélkül is sikerült elfogni: az ajtót és az ablakot berúgva jutottak be a lakásba.A FÉRFI AZONBAN TELJESEN KIVETKŐZÖTT MAGÁBÓL, MÉG AKKOR IS ELLENKEZETT, AMIKOR MEGBILINCSELTÉK.Még ezután sem volt azonban olyan állapotban, hogy a rendőrautóba beültessék, sérülései is voltak, így a műveleti egység speciális egészségügyi mentőtisztje és az orvosa látta el, ők adták át az Országos Mentőszolgálat embereinek.

A környékbeliek a lapnak azt mondták, hogy Krisztián korábban többeket is követett, zaklatott; megesett, hogy már máskor is fegyvert fogott valakire,így egyáltalán nem bánták, hogy elvitték a rendőrök.

A férfi ellen jelenleg két eljárás is folyik: a TEK hivatalos személy elleni erőszak miatt tett ellene feljelentést, míg a VI. kerületi rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt nyomoz.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!