2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Belföld

Tévéostrom, tömegoszlatás: Gergényi is a vádlottak között

Tizennégy aktív, illetve nyugalmazott rendőr ellen emeltek vádat a tévéostrom és a 2006-os tömegoszlatás miatt.

A vádlottak között van Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitány is. A Központi Nyomozó Főügyészség szerint Gergényi habár tisztában volt azzal, hogy 2006 őszén a Magyar Televízió előtti tüntetéshez kivezényelt rendőrök parancsnoka nem látta el megfelelően feladatát, mégsem váltotta le. Az ügyészség ezért elöljárói intézkedés elmulasztásának bűntette miatt tett vádemelést.

Bene László volt országos főkapitány és Dobozi József, a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) egykori parancsnoka ellen is vádat emeltek, a többi között azért, mert nem intézkedtek amiatt, hogy a 2006-os események alatt rendőrök nem viseltek azonosítót.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!