2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Belföld

Tetten érték

A dunakeszi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 26 éves helyi férfit, aki egy helyi gumis műhelyből közel 1 millió forint értékű alufelnit és szerelt kereket akart ellopni. Az összekészítésig jutott.

  • Tetten érték

A műhely szomszédságában lakók hívták a tulajdonost 2021. július 4-én reggel, miután megdöbbenve látták, hogy egy általuk idegen férfi az udvaron álló autókból különböző méretű gumikat pakolászott. A helyszínre érkező tulaj lopás közben érte tetten a 26 éves férfit, miközben a biztonsági szolgálathoz is befutott a riasztás. A rendőrök kiérkezéséig a biztonsági szolgálat munkatársa a tulajdonossal együtt visszatartotta a behatolót. Épp időben, 12 alufelni már a kerítésen kívül hevert, egy része egy közeli ingatlan kerítésének tövébe egy bokor takarásába rejtve.

A nadrágszíjjal „megbilincselt” és visszatartott 26 éves Á. Zsoltot a rendőrök a helyszínről a Dunakeszi Rendőrkapitányságra állították elő.

Kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekményt elismerte, elmondása szerint nagyon sok alkoholt ivott, így elfogadható magyarázattal nem tudott szolgálni. Védekezésében úgy fogalmazott: „Útközben volt a gumis és nem tudom miért, de bemásztam oda. Nem tudtam mérlegelni, hogy mit csinálok”.

Az őrizetbe vett Á. Zsolttal szemben két rendbeli lopás bűntett kísérletének és lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Police.hu

Kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!