2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Tarlós volt a leggyorsabb

Elsőként Tarlós István gyűjtötte össze az induláshoz szükséges ajánlásokat a főpolgármesteri tisztségre pályázók közül.

Budapest jelenlegi vezetője több mint 13 ezer választópolgár aláírását szerezte meg, az ajánlóíveket a Fidesz–KDNP képviselői délelőtt adták át a választási iroda vezetőjének. Ahhoz, hogy valaki indulhasson a posztért, legkevesebb 5000 érvényes aláírásra van szüksége.

Másodikként a jobbikos főpolgármester-jelölt adta le a szükséges ajánlóíveket. Staudt Gábor összesen 7 ezer aláírást adott át a választási irodának. Ezután újságíróknak azt mondta: büszke rá, hogy Budapesten ennyien támogatják, mert a főváros nehéz terep a Jobbiknak.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!