2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Tarlós: György István nem lesz a felügyelőm

A főpolgármester is úgy tudja, hogy jelenlegi alpolgármestere lesz a fővárosi kormányhivatal vezetője.

Tarlós István Magyarország élőben című műsorunkban kijelentette: nem számít konfliktusokra György Istvánnal. A városvezető cáfolta azt a sajtóhírt is, amely szerint György a felügyelője lesz. Tegnap a Hvg.hu írt arról, hogy a főpolgármester helyettese kerülhet a fővárosi önkormányzatot is felügyelő hivatal élére, amivel tovább mélyülhet a feszültség a két politikus között.

„A közvetlenül választott polgármester és a kormányhivatal vezetője közt semmiféle függelmi kapcsolat nincsen. A határozatok, rendeletek törvényességére vonatkozólag tehet észrevételeket a kormányhivatal vezetője, ezek sem kötelező érvényűek az önkormányzatra, ez esetben a hivatalvezető bírósághoz fordulhat, azt hiszem, erre egyetlen példa volt a közelmúltban” – jelentette ki Tarlós István.

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!