2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:45

Belföld

Tarlós ennyi kapkodást még sosem látott

Tarlós István szerint a fővárosnak arra van szüksége, hogy vezessék, működtessék és fejlesszék.

A főpolgármester a Lánchíd Rádióban beszélt az őt ért támadásokról.

A baloldal által támogatott jelöltre utalva azt mondta: nem lehet kampányt alapozni arra, hogy az emberek majd megsajnálják. Tarlós úgy fogalmazott: ennyi kapkodással és súlyos ismerethiánnyal nem találkozott 25 év alatt. Példaként említette, hogy Falus Ferenc úgy kérte számon az aquincumi tornyok felújítását, hogy már elvégezték.

A korrupció megszüntetéséről szóló baloldali ígéretekre úgy reagált: ebben a ciklusban semmilyen botrány nem volt Budapesten, szemben a korábbi időszakkal, Falus politikai közösségének idejében az egész város a korrupciótól volt hangos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!