2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:00

Belföld

Tarlós: Az összefogás jelöltje összevissza beszél

A balliberális összefogás főpolgármester-jelöltje összevissza beszél – mondta Tarlós István. Budapest vezetője ezúttal sem ejtette ki Falus Ferenc nevét, de nehezményezte, hogy kihívója a főváros egészségügyi rendszerének anomáliáit a jelenlegi városvezetés számlájára írja.

Tarlós felidézte, hogy az OPNI-t és a Schöpf-Merei-kórházat a balliberális kormányok zárták be, továbbá ezek építették le a Margit-kórházat és a Budai Gyermekkórházat is. A főpolgármester hozzátette: abban az időben Falus Ferenc országos népegészségügyi vezetőként tevékenykedett. A főpolgármester a belvárosi Erzsébet téren egy új játszótér átadása után ismét kijelentette: nem vitázik Falus Ferenccel, mert kihívójának felkészületlensége miatt ennek semmi értelme nem volna.

– Bárkivel szívesen vitatkozom, akinek minimális tényismeretei vannak. Az ön által említett jelölt olyan mértékű ismerethiányról tett már több ízben tanúbizonyságot, hogy ez a kétségtelen hiányosság értelmetlenné és lehetetlenné tesz minden értelmes vitát. Ezt tudom mondani – közölte Tarlós István főpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!