2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Belföld

Szijjártó: Elvárjuk, hogy Ukrajna biztosítsa a magyar nemzeti közösségek jogait

A határon túli magyar közösségek támogatása a külpolitika mindenkori fókuszában kell, hogy maradjon – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter, miután egyeztetett az EBESZ kisebbségügyi főmegbízottjával. Szijjártó Péter elmondta: a kormány kapocsként tekint a határon túli magyarokra az Anyaország és szomszédos államok között. A tárcavezető hozzátette: Romániával és Szlovákiával jelentős előrelépések történtek kisebbségügyi kérdésekben, ugyanakkor Ukrajnában most is komoly kihívásokkal néz szembe a magyar közösség.

  • Szijjártó: Elvárjuk, hogy Ukrajna biztosítsa a magyar nemzeti közösségek jogait

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!