2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Szigetvári megvezette Bokrost?

Váratlanul érte Bokros Lajost, hogy nem támogatja a PM és az MSZP.

A MoMa főpolgármester-jelöltje az ATV-ben azt mondta, pénteken kereste meg Szigetvári Viktor, akkor ő a négy párt nevében jött, ezért végig abban a hitben élt, hogy az Együtt, a PM, a Demokratikus Koalíció és az MSZP is mellette teszi majd le a voksát. A megszorítócsomagjáról elhíresült politikus kifejtette, elnökségi tagjuk külön rá is kérdezett erre az Együtt–PM társelnökénél, a megegyezésre ugyanis az MSZP elnöke, Tóbiás József nem ment el.

– Kagyi József elnökségi tagunknak ez volt a legelső kérdése Szigetvári Viktorhoz, hogy akkor most ő nemcsak az Együtt, hanem a PM nevében is tárgyal-e, és a szocialista pártnak a felhatalmazását is bírja-e. Erre a kérdésre azért volt szükség, mert Tóbiás József nem jelent meg.
– Tehát az MSZP-től senki?
– Igen. Tehát ő nem, csak Szigetvári Viktor és Gyurcsány Ferenc.
– És a válasza Szigetvári Viktornak?
– Az volt, hogy mindenkinek a felhatalmazását bírja. Ő beszélt többször Tóbiás Józseffel és Kunhalmi Ágnessel, tehát ugye tudjuk, hogy a szocialista párt egy kétfejű sárkány, amelyik ilyen szempontból egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tisztségviselőt hogyan választ meg – mondta Bokros Lajos.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!