2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:25

Belföld

Szigetvári: Falus nincs korlátozva

Nincs korlátozva Falus Ferenc különutas médiaszereplése.

Szigetvári Viktor, az Együtt–PM ügyvezető elnöke azt mondta, örül annak, hogy a baloldali főpolgármester-jelölt elmegy szombaton a Demokratikus Koalíció kormányellenes demonstrációjára, még akkor is, ha pártja azon a rendezvényen nem vesz részt.

„Múlt héten is több szereplése volt. Volt egy csorba, amit ki kellett köszörülni a kampányában, ezt megtettük. Falus Ferenc tudtommal tegnap is médiaszereplést vállalt, folyamatosan nyilatkozik és készül a pénteki programhirdetésre. Én nem látok ilyet, hogy le lenne tiltva. A Demokratikus Koalíció rendezvényére örülök, hogy elmegy, Gyurcsány Ferencék meghívására Falus Ferenc” – nyilatkozta Szigetvári Viktor.

A Gyurcsány-párt ellenállás napjának nevezett tüntetésén az MSZP-t Horváth Csaba képviseli.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!