2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Ottó 19:30

Belföld

Szekszárdon beáll az LMP mögé a baloldal

Bár az LMP országos elnöksége korábban úgy foglalt állást, hogy az őszi önkormányzati választásokon sehol nem kötnek szövetséget más pártokkal, Szekszárdon összefogtak a baloldallal.

Az MSZP, az Együtt–PM és a DK sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egyikük sem indít polgármesterjelöltet a tolnai megyeszékhelyen, valamennyien a Lehet Más a Politika jelöltjét, a korábbi Fidesz-tag Hadházy Ákost támogatják. Arról is megállapodás született, hogy a tíz egyéni körzetből kilencben állítanak jelöltet, ezekben a választókerületekben az LMP nem indít senkit. Abban, ahol Hadházy indul, ott viszont baloldali ellenjelölt nem lesz.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!