2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Belföld

Százmilliós kár is érhette a postát – nyomoz a rendőrség

Decemberig nyomoz a rendőrség a Magyar Posta gépjármű-értékesítése miatt – tudta meg a Magyar Nemzet.

Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt indult eljárás, ugyanis százmilliós kár is érhette a postát. Az ügyben tavaly év végén tett feljelentést a cég ellen egy volt alkalmazott. Szerinte az állami vállalat leselejtezett járműveit 2006 és 2011 között jóval a piaci ár alatt értékesítették, amivel jelentős anyagi hátrányt okoztak a cégnek. A feljelentés szerint a kocsikat egy licitrendszerben adták el a kereskedőknek, annyira nyomott áron, hogy a járműveket a vásárlás után akár 50 százalékos haszonnal is továbbértékesíthették.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!