2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Szász Károly fordítva ül a lovon?

Fordítva ül a lovon – így kommentálta a Fidesz frakcióvezetője a PSZÁF elnökének levelét. Szász Károly a Kúria figyelmét arra hívta fel, hogy ha sok pénzintézet elleni perben az adósoknak adnak igazat, az bankcsődöt, illetve szélsőséges esetben államcsődöt okozhat.

Rogán Antal megdöbbentőnek nevezte a levelet, szerinte a fogyasztóvédelemnek nem a bankok érdekét kell képviselnie, hanem a devizahitelesekét. „Ismét meggyőződtünk arról, hogy a bankokkal szemben csak akkor lehet határozottan érdeket érvényesíteni, ha létre tudunk hozni egy olyan erős felügyeleti szervet, amely minden oldalról – mind a monetáris politika, mind a fogyasztói jogok, mind a betétesek és a hitelfelvevők oldaláról – képes ellenőrizni a magyar bankrendszer működését.” A pénteki napon napirendre kérik a Magyar Nemzeti Bank és a PSZÁF egyesítéséről szóló törvényjavaslat vitáját és szavazását – mondta a frakcióvezető.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

Az ukrajnai infrastruktúrát ért támadások után jelentős áramszünetekkel kell számolnia a lakosságnak - jelentette Dunda György a HírTV Napindító című műsorában. A kárpátaljai tudósító arról is beszélt, hogy Kijev miként tudta jelentősen megnehezíteni a külföldre menekült hadköteles férfiak életét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!